Sneeuwklokjes bollen kopen

KH Bloembollen is hét adres voor het kopen van de mooiste sneeuwklokjes bollen. We waarborgen hoge kwaliteit door deze sneeuwklokjes bollen direct vanaf de kweker te leveren tegen de beste prijzen. Het is mogelijk om bij ons alvast uw bestelling te plaatsen, waarna we vanaf juli deze voorbestellingen uit gaan leveren. Direct de mooiste sneeuwklokjes bollen kopen? Bekijk dan onderstaand ons assortiment. Tip: scroll helemaal naar beneden om informatie op te doen over de groeiperiode van de sneeuwklokjes, het verzorgen van sneeuwklokjes bollen en meer nuttige feitjes. 

Sneeuwklokjes bollen kopen bij KH Bloembollen

Sneeuwklokjes bollen kopen bij KH Bloembollen is een verstandige keuze. Wij rooien zelf de sneeuwklokjes bollen en verwerken deze handmatig. Daarin controleren we ook de kwaliteit van de bollen, wat belangrijk is voordat deze verpakt en verkocht worden. Zo weet u zeker dat u de beste kwaliteit sneeuwklokjes bollen koopt, van Nederlandse bodem.

Hoe gaat sneeuwklokjes bollen kopen in zijn werk?

Het kopen van onze sneeuwklokjes bollen is erg eenvoudig. U kunt simpelweg de bollen toevoegen aan uw winkelmandje, om vervolgens uw gegevens in te vullen en de betaling in orde te maken. Hierna zullen wij zo spoedig mogelijk uw sneeuwklokjes bollen opsturen, en ontvangt u deze binnen één werkdag thuis. Let op, buiten het bloembollen seizoen leveren wij geen bollen, maar wordt een bestelling gezien als voorbestelling waarna deze vanaf juli worden geleverd.

Hoeveel soorten sneeuwklokjes bollen zijn er?

Veel mensen denken dat er maar een paar soorten sneeuwklokjes bollen zijn, maar in feite zijn er meer dan 2000 verschillende varianten van de bloem. Wereldwijd zijn deze soorten te vinden, maar in Nederland zijn er veelal ongeveer twintig cultivars te vinden die verkocht worden. KH Bloembollen richt zich op kwaliteit in plaats van kwantiteit, en daarom focussen wij erop om de meest gangbare sneeuwklokjes bollen zo goed mogelijk te kweken.

Waar komen sneeuwklokjes bollen vandaan?

De historie van sneeuwklokjes bollen zijn te herleiden naar Zuid-Europa, waar deze bollen in bossen groeien en onder de condities van daar geweldig bloeien tot prachtige bloemen. Maar, ook Nederland biedt geweldige omstandigheden om de sneeuwklokjes bollen uit te laten groeien. Een groot voordeel van deze bollen is dat de bloemen gemakkelijk verwilderen, maar daarover vindt u onderstaand meer.

Klantenservice

Contactformulier